BEDRIFTSTEKNOLOGI

Den lille, sjarmerende klassikeren

Av og til lages det programmer som bare er helt utrolige. Bittesmå snutter med relativt få muligheter, men det de er laget for å gjøre - det gjør de virkelig med stil!

Lars Kvanum
30. okt. 2000 - 07:45
Det er en irriterende ting med det å lage websider, både profesjonelt og for privatpersoner - nemlig det at alle andre synes å sitte på mindre skjermstørrelse enn den som lager den. Og så klager leserne over at de må scrolle sidelengs for å se hele siden. Enten det, eller så ser siden rar ut i enkelte oppløsninger. Alt fordi det er altfor mye arbeid med å sjekke sidene man lager i alle aktuelle oppløsninger.

Hvis man bruker et veldig lite verktøy, så kan man slippe dette: Programmet BrowserMaster, eller BrowserSizer som det het før, kan med noen få klikk endre størrelsen på nettleservinduene slik at man kan late som om man har mindre, eller større, oppløsninger og dermed være sikker på at sidene ser ut som de skal. Overalt.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned BrowserMaster

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.