Den nye dame-telefonen

De fleste andre telefoner blir klumpete nerdeapparater ved siden av Motorolas V70 som nå er i salg i Norge.

De fleste andre telefoner blir klumpete nerdeapparater ved siden av Motorolas V70 som nå er i salg i Norge.

Nå er Motorolas nye designtelefon, V70, endelig i salg i Norge. Telefonen ble lansert i februar og har kommet i salg i flere land, men i dag var det Norges tur.

Les også

Telefonen skiller seg ut fra konkurrentene på flere måter, men kanskje mest med å være en telefon både for de funksjonsfrelste og de som ønsker og har råd til en pen telefon. For med hengseldesign der du vrir telefonen åpen, lar Motorola laget en virkelig lekker telefon. Men i mottsetning til mange andre designfokuserte mobiltelefoner, har V70 også mye annet.


Man kan selvfølgelig påpeke at telefonen mangler fargeskjerm, muligheter for MMS-beskjeder, Bluetooth eller kamera. Men skal du ha dette, vil du nok uansette ikke vært så interessert i design. V70 er nok en telefon som retter seg først og fremst mot den feminine halvdelen av markedet og her er det kanskje ikke så tøff konkurranse.

I tillegg til pent desig og meget kompakt størrelse, har V70 for eksempel tekniske muligheter som GPRS. En annen bra nyheter er muligheten for å koble til telefonen med USB-port, noe som kan rydde opp i endel tekniske problemer. Telefonen har også FM-radio og talestyrt oppringing.

Det er bare en detalje vi stusser på når Motorola har fokusert så mye på design: Hvorfor har telefonen en gammeldags og stygg stort antenne. Hva er det Nokia og SonyEricsson kan som ikke Motorola får til?

V70 koster rundt 5500 kroner uten subsidier og fås i tre duse fargevarianter.

Til toppen