BEDRIFTSTEKNOLOGI

Denne dingsen gjør ALT for ALLE

Fransk-amerikanske Archos har laget Jukebox Multimedia, en bærbar innretning som kombinerer lydspiller og harddisk med kamera og video.

30. jan. 2002 - 13:51

Archos sier de tar sikte på å sende produktet ut på markedet i løpet av første kvartal i år. De beskriver det beskjedent som et "revolusjonært håndholdt underholdningssentral, som kombinerer avspilling og opptak av MP3 og WMA, med innebygget mikrofon, fotoalbum og karusell, stillkamera og videokamera, samt videospiller og -opptaker."

Archos Jukebox Multimedia.
Archos Jukebox Multimedia.

Du kan også kople den lille boksen til en PC gjennom USB - 1.0 eller 2.0 - eller FireWire, eller med et PC-kort. Da kan du også bruke den innebygde harddisken på 10 GB som en vanlig tilleggsdisk til PC-en.

Du er ikke begrenset til PC-en eller til den lille innebygde skjermen på 320 ganger 240 punkter for å vise bilder eller video. Apparatet kan koples direkte til en TV. Nødvendig visningsprogramvare er innebygget.

Direkte opptak av lyd ser ut til å være tilleggsutstyr. Opptak av bilder og video er avhengig av tilleggsmoduler som festes rett på apparatet. "Camera Module" gjør jukeboksen til et digitalt kamera for stillbilder og video, mens "Video Recorder Module" gjør den i stand til å gjøre MPEG4-opptak fra TV-en.

Batteriet skal være tilstrekkelig til å spille av ti timer i trekk.

Flere opplysninger finner du her: Pre-Release Product Specs.

P.S.: Overskriften er selvfølgelig sterkt overdrevet. Innretningen har verken PDA-funksjonalitet eller e-bokleser.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.