Panasonic Toughbook FZ-T1

Denne skal du kunne bruke under alle slags tøffe arbeidsforhold

Panasonic lanserer Toughbook FZ-T1.

Denne skal du kunne bruke under alle slags tøffe arbeidsforhold
(Foto: Panasonic)

Panasonic lanserer Toughbook FZ-T1.

I en pressemelding har Panasonic annonsert et nytt medlem i sin serie av hardføre Toughbook-produkter. Det nye produktet heter Toughbook FZ-T1 og er en bedriftsrettet, mobil enhet som skal være nyttig i alle slags omgivelser.

Toughbook FZ-T1 er designet for bruk innen for eksempel logistikk, transport og detaljhandel, og er blant annet utstyrt med integrert strekkodeskanner som kan brukes på både kort og lang avstand. Varefylling, ordremottak, salg og verksted er blant bruksområdene Panasonic nevner.

Møter militærstandard

Produktet er også hardført i kraft av å møte den såkalte 810G-militærstandarden, som blant annet betyr at den er støv- og vanntett.

Telefonen tåler også fall fra opptil 1,5 meter, og kan brukes i temperaturer fra minus ti til pluss 50 varmegradergrader.

Toughbooken har også en skjerm utstyrt med beskyttelsesfilm, som legger til rette for at man kan bruke den i regn, med hansker og med styluspenn.

  Foto: Panasonic

Av øvrige spesifikasjoner kommer enheten med relativt beskjeden maskinvare og byr på en Snapdragon 210-brikke, 2 gigabyte minne og 16 gigabyte lagringsplass.

Fem tommer

Skjermen er på fem tommer og har en oppløsning på 720 x 1280 piksler, mens batteriet har en kapasitet på 3200 milliamperetimer.

Telefonen har en lav vekt på bare 210 gram, og enheten er utstyrt med støyreduserende teknologi for å kunne brukes i bråkete arbeidsmiljøer.

Panasonic Toughbook FZ-T1 med WiFi er tilgjengelig fra august til en veiledende pris fra 1270 euro.

Versjonen med 4G er tilgjengelig fra september til en veiledende pris fra 1350 euro.

Begge versjonene lanseres på tvers av det europeiske markedet, og har en standardgaranti på tre år.

Les også: Panasonics nye nettbrett tåler «alt» og kommer med nyttig 3D-kamera »

Kommentarer (4)

Kommentarer (4)
Til toppen