TELEKOM

Designretro for trådløs bedrift

Nostalgi skal man ikke kimse av, mener Trend Distribution.

NU MM03 Curve gjenoppretter den ekte ringefølelsen i en stilriktig enhet som via Bluetooth håndterer både mobiltelefon og pc samtidig.
NU MM03 Curve gjenoppretter den ekte ringefølelsen i en stilriktig enhet som via Bluetooth håndterer både mobiltelefon og pc samtidig.
9. des. 2010 - 13:39

Flere arbeidsplasser har innført «trådløs bedrift», det vil si at all telefoni håndteres over de ansattes mobiltelefoner. Det skaper flere utfordringer for den som ikke føler seg vel med stadig å ha en mobiltelefon klistret til øret.

Noen misliker også den enkleste løsningen, der man kopler mobilen til et headset, med enten kabel eller Bluetooth.

Selv om det finnes trådløse headset der mikrofonen er integrert i en ørekopp framfor å kreve en oversynlig fallos, slik at headsettet ser ut som en alminnelig hodetelefon for lytting uten tale, kan motvillige individer finne motargumenter.

Da er vi kommet fram til målgruppen for apparatet NU MM03 Curve, et stilriktig utformet retroobjekt beregnet på nostalgikere med kjærlighet til telefonrør.

MM03 har Bluetooth, og har såkalt dobbel parrings funksjon slik at den kan være samtidig tilkoplet både pc og mobil. Moderne arbeidsplasser som supplerer trådløs bedrift med forent kommunikasjon og samhandling («unified communications and collaboration») kan følgelig lokke med at man da forholder seg til ett rør uansett om man taler i pc eller mobil. Et annet argument for er at også Skype-samtaler kan tas gjennom de samme vakre røret.

MM03 har et søsterapparat uten Bluetooth, MM02 med USB-utgang.

NU MM03 Curve distribueres i Norge av Trend Distribution.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra