Desperate nerder teleterroriserer Billettservice

2.500 billetter til The Gathering er revet bort. Det nekter nerdene å godta, noe Billettservice får merke til gangs...

Årets happening for nerdestammen i landet, The Gathering 2001, går av stabelen 11. april i Vikingskipet. Men allerede nå er første del av billettene revet bort. 4.000 billetter skal selges, men i første omgang har det blitt lagt ut 2.500. Disse ble lagt ut mandag. Tirsdag var billettene revet vekk.

Trykket har vært så hardt mot Billettservice at de har måttet ta sine forholdsregler for å beskytte sine ansatte mot nerdepepperen:

"Velkommen til Billettservice. The Gathering i Vikingskipet er foreløpig utsolgt. Informasjon om eventuelt flere billetter til salgs ,fås på Internett, gathering.org. "

Dette er meldingen alle som ringer Billettservice i dag får.

Billettservice har altså gitt helt opp å svare datanerdene på forespørsler om billetter og gir The Gathering mye ekstra trafikk på nettet.

Ved å legge ut en talemelding håper Billettservice å stoppe nerder før de slippes løs på kundebehandlere.

- Vi har hatt mye pågang. Men dette har ikke vært plagsomt. Vi er her for å svare på spørsmål, forteller Synnøve, vaktsjef i Billettservice til digitoday.no.

Synnøve forteller til digitoday.no at hun også har et etternavn, men at hun ikke vil ha det på trykk eller få det mangfoldiggjort på andre måter.

På nettsidene til The Gathering står det at det ikke er flere billetter igjen. Videre står det at man ikke skal våge å ta kontakt med ledelsen i The Gathering for å skaffe seg billetter. De har ingen, og hadde de hatt, ville ville nerder fra Norge ikke få.

Nå skal nemlig utlendingene få sin slump, før de resterende 1.500 billettene som er igjen til festivalen blir frigitt av Billettservice.

- Se web! Se web! Det sier jeg til de som ringer, sier arrangøren Vegard Skjefstad til digitoday.no. Han bekrefter at trykket i år har økt voldsomt.

Han forteller at pågangen har vært stor, men at alle som ønsker informasjon må ta en titt på nettsidene til The Gathering.

- Vi kommer til å offentliggjøre der først, sier Skjefstad.

Til toppen