RESULTATERFINANS

Dessverre, bagasjen din ble visst igjen i London

Hva gjør du når bagasjen din ikke er kommet frem? Braathens lanserer nå en egen internettjeneste som tilbyr oppdatert informasjon om hvor din bagasje er når den ikke er ankommet til riktig tid og sted.

Oddmund Grøtte
8. mars 2001 - 12:53

God og oppdatert informasjon er svært viktig for passasjerer som som opplever at bagasjen ikke er kommet frem, skriver Braathens.

Nå kan flyselskapets kunder få kontinuerlig oppdatering fra bagasjen er funnet, til den har ankommet hjem-flyplassen. Systemet gir også informasjon om når bagasjen er levert til utkjøring, og til den står levert på kundens dør, ifølge en pressemelding. På Braathens nettsider får kunder direkte tilgang til det verdensomspennende bagasjesystemet WorldTracer.

Alt du som Braathens-kunde trenger for å bruke søkeverktøyet, er referansenummeret. Nummeret oppgis når kunden henvender seg til Braathens ankomstservice på den respektive flyplass.

Mindre enn en halv prosent av alle passasjerer som reiser med Braathens melder bagasjen savnet. Av de kundene som melder bagasjen savnet, kommer den til rette i 99 prosent av tilfellene.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.