Det beste bilspillet hittil

Need for Speed 3 er full av fart og spenning og ekstremt bra 3D-grafikk. Det er også lagt inn en ny funksjon, "Hot Pursuit", der det er du som er politi og skal stoppe alle som kjører for fort.

Need for Speed 3 er full av fart og spenning og ekstremt bra 3D-grafikk. Det er også lagt inn en ny funksjon, "Hot Pursuit", der det er du som er politi og skal stoppe alle som kjører for fort.

Fart, spenning, grafikk er bare noe du kan glede deg til i Need For Speed 3. Det er hele 13 forskjellige biler med produsentens egne spesifikasjoner, og hver bil har et eget "lysbildeshow" som inneholder mange bilder av bilen, liker du ikke fargen på bilen kan du bare bytte den, du kan også gå inn i bilen å se et 360-graders bilde som du fritt kan kontrollere.
Du kan kjøre biler opp til en verdi av 100.000 dollar og med en toppfart over 200 mph (320 km/t)! Bilen du kjører har også montert en politiradio, så du alltid kan ligge ett skritt foran politiet. Men det er ikke alltid like lett, fordi politiet av og til legger ut spikermatter. Du kan velge mellom åtte forskjellige baner hentet rett fra virkeligheten. Og med de fire forskjellige måter å spille på, burde det ikke bli kjedelig. Spillet inkluderer også en ny funksjon som heter "Hot Pursuit", der du kjører en patruljebil, og oppdraget er å få stoppet alle råkjørerne, trenger du hjelp er det bare å tilkalle forsterkninger, eller du kan legge ut en spikermatte.


Fra spillet kan du gå rett inn til Electronic Arts sitt Need For Speed-nettsted hvor du kan laste ned flere biler, lese om de forskjellige bilene, se på bilder osv. Det er også mulig for opptil åtte spillere å spille mot hverandre over et nettverk. Blir det litt for lett så er det bare å øke vanskelighetsgraden.

Selv synes jeg dette er et av de beste bilspillene til PC, grafikken til spillet er bedre enn grafikken til andre bilspill på markedet og spillet er en stor forbedring i forhold til Need For Speed 2. Har du en Force Feedback-styrespak kan du virkelig føle hestekreftene.
Need For Speed 3: Hot Pursuit er allerede ute på markedet til en pris rundt 400 kroner.


Minimumskravene er en PC med Pentium 166 MHz med 16 MB Ram og 85 MB harddiskplass og 4x CD-rom. Har du 3D-kort skal en Pentium 133 MHz holde. Jeg testet spillet på en maskin med Pentium 133 MHz med 32 MB Ram og et Voodoo2-kort med 8 MB minne. Det hakket litt, men ikke mer enn at det gikk an å spille.

Til toppen