BEDRIFTSTEKNOLOGI

Det beste bilspillet hittil

Need for Speed 3 er full av fart og spenning og ekstremt bra 3D-grafikk. Det er også lagt inn en ny funksjon, "Hot Pursuit", der det er du som er politi og skal stoppe alle som kjører for fort.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
2. nov. 1998 - 16:43
Need For Speed 3
Hot Pursuit


Fra spillet kan du gå rett inn til Electronic Arts sitt Need For Speed-nettsted hvor du kan laste ned flere biler, lese om de forskjellige bilene, se på bilder osv. Det er også mulig for opptil åtte spillere å spille mot hverandre over et nettverk. Blir det litt for lett så er det bare å øke vanskelighetsgraden.

Selv synes jeg dette er et av de beste bilspillene til PC, grafikken til spillet er bedre enn grafikken til andre bilspill på markedet og spillet er en stor forbedring i forhold til Need For Speed 2. Har du en Force Feedback-styrespak kan du virkelig føle hestekreftene.
Need For Speed 3: Hot Pursuit er allerede ute på markedet til en pris rundt 400 kroner.


Minimumskravene er en PC med Pentium 166 MHz med 16 MB Ram og 85 MB harddiskplass og 4x CD-rom. Har du 3D-kort skal en Pentium 133 MHz holde. Jeg testet spillet på en maskin med Pentium 133 MHz med 32 MB Ram og et Voodoo2-kort med 8 MB minne. Det hakket litt, men ikke mer enn at det gikk an å spille.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra