Det renner over for amerikansk T(ele)-selskap

AT&T saksøker selskapet ATT&T for krenkelse av det 100 år gamle varemerket AT&T.

Overtramp og krenkelse av varemerket, urettferdig konkurransepolitikk, og piratvirksomhet er noen av tingene selskapet ATT&T nå er saksøkt for av det amerikanske teleselskapet AT&T. Den siste anklagen gikk på nykomlingens forsøk på registrering av domenenavnet ATTINC.com.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters hevder AT&T at ATT&T siden 1994 har solgt telefon-produkter gjennom å benytte ATT&T-logoen som finurlig og frekt nok har lagt en T til det hundre år gamle varemerket.

AT&T hevdet i fjor at det amerikanske patent- og varemerkekontoret nektet å godkjenne ATT&T-varemerket på grunn av "likhet og forvirring" i markedet.

I april registrerte ATT&T domenenavnet ATTTINC.com. Ifølge Reuters sendte AT&T ATT&T tre brev hvor ATT&T ble advart mot en slik registrering, som virket forvirrende, og som også ble oppfattet som en krenkelse mot varemerket.

Under søksmålet har AT&T også hevdet at de, etter at de tok kontakt med ATT&T i desember i forbindelse med domene-registreringen, ble fortalt av tiltalte at tiltalte (som altså er ATT&T) drøftet mulighetene for å gjøre forretninger med AT&T.

Til toppen