Dette mener leserne

Det var få som lot seg provosere av tankene i "Rett fra Levra" fredag, om IT Fornebu. Her er noen av svarene som kom inn.

Det var få som lot seg provosere av tankene i "Rett fra Levra" fredag, om IT Fornebu. Her er noen av svarene som kom inn.

IT-Fornebu

Av donP

Takker for en fornuftig artikkel som er en balansert korrigering av Finansavisens totalt misforståtte artikkel.

Hegnar og Finansavisen har jo tydeligvis misforstått budskapet til Fred. Olsen totalt, det er jo ikke en haug med hovedkontorer for de store etablerte bedriftene man er ute etter!

Bare synd at med den tabloidiserte vinklingen Finansavisen bruker her, så blir de referert til i andre medier som sannhetsvitne. Om digi hadde spissformulert litt eller gitt Hegnar på pukkelen så kanskje dere kunne fått samme oppmerksomhet?

Fred. Olsen er ikke Bill Gates nei, og takk for det. Men er man visjonær og utradisjonell skal man tydeligvis trekkes fort ned på jorda her i landet. Men han har vist tidligere at han har oversikt og teft for hva som skjer, og ingen tviler vel på at han har guts nok til å kjøre dette igjennom. Man får bare si lykke til.

Mitt syn

Av Kenneth Solberg

Jeg har fulgt nok med på denne debatten til at jeg kan ytre mitt synspunkt. Jeg er 102% for et IT Fornebu. Fred Olsen er en særdeles fremsynt mann, noe jeg tror mange på stortinget samt Hegn@r snart bør bli klar over.

IT-industrien vil om få år bli en av hovedpulsårene i norsk næringsliv hvis ting går som det bør gå.

IT Fornebu

Av :-> Per-Arne

Dette må være en super egotripp av HERRENE HERMANSEN og FRED OLSEN. FORNEBU bør være friarealer og boliger. Sats på eksisterende miljøer som Forskningsparken, OSLO, Kjeller og SINTEF i Trondhjem, etc.

Fred Olsen kan reise seg en statue et annet sted, SON kanskje?

Til toppen