digi:media går daglig

Fra og med tirsdag 3. desember endrer digi:media utgivelsesfrekvens. I likhet med digi:data og digi:tele vil produktet få sine hovedoppdateringer daglig, i motsetning til den ukentlige frekvensen som har vært til nå.

Fra og med tirsdag 3. desember endrer digi:media utgivelsesfrekvens. I likhet med digi:data og digi:tele vil produktet få sine hovedoppdateringer daglig, i motsetning til den ukentlige frekvensen som har vært til nå.

Overgangen sammenfaller med forsterkninger i den redaksjonelle staben i Internett Kanal 1. To nytilsatte, Eirik Rossen og Morten Øverbye, vil arbeide med digi:media på daglig basis.

digi:media kom med sin første utgivelse den 3. september i år, vel to uker etter at digi:data og digi:tele gikk over fra en 14-dagers betaperiode til ordinær drift. Dette skjedde den 26. august.

digi:data, digi:tele og digi:media er tett sammenvevd i det totale digi:konseptet, men de tre seksjonene lever likevel sine egne liv hva gjelder utgivelsesfrekvens. :data og :tele har kommet ut hver ukedag siden starten, mens :media er blitt oppdatert hver tirsdag. Derfor er også nummereringen ulik; mens :data og :tele pr mandag 2 desember kommer i sin utgave nr 71 (altså den 71. dagen med hovedoppdatering), ligger :media på utgave 12. Fra tirsdag vil :media øke sitt utgavenummer med en hver ukedag i stedet for hver tirsdag.

Målgruppene for digi:data er databransjen og datateknologiens profesjonelle brukere. digi:tele sikter seg inn mot tilsvarende i telekom-bransjen, mens digi:media ikke nødvendigvis handler om media, men fokuserer på de mange som etterhvert lever av, for og med elektroniske medier. Dette er mennesker i media, i tele- og databransjen, men kan også være folk som arbeider i reklamebyråer, web-kompetanse-bedrifter eller rett og slett de i "ordinære" næringsgrener som har fått som oppgave å sørge for at bedriften ikke mister toget som nå er på full fart ut fra stasjonen på vei mot en elektronisk nettverket fremtid.

Selv om media er et like spennende og aktivt område som de andre to digi:satsningene til Kanal 1, har vi av kapasitetsgrunner ikke maktet å love mer enn en ukentlig oppdatering av digi:media. Nå har vi altså fått inn to kapasiteter som skal sørge for en robust nyhetsdekning av området.

Til toppen