DIGI.NO

digi.no gir deg /expo

Mandag åpner Internet World i Los Angeles. I den forbindelse etablerer digi.no en ny seksjon, digi.no/expo, som løpende vil gi deg oppdaterte nyheter fra arrangementet og andre arrangementer i fremtiden.

Øystein Kvistad
9. mars 1998 - 19:07

Mecklermedia Corporations franchise-arrangement Internet World er verdens største fagmesse og konferanse om Internett, intranett og world wide web. Internet World Norway '98, som går av stabelen på InfoRama-senteret i Sandvika utenfor Oslo fra 1. til 3. april, er også en del av Mecklermedias program av Internett-messer som arrangeres i mer enn 25 land.

digi.no, som er offisiell messeavis for det norske arrangementet, vil imidlertid allerede fra tirsdag følge Internet World med en egen innholdssatsing. Du får tilgang til den nye seksjonen ved å klikke på knappen /expo i venstre kolonne (under /finans-knappen), eller ved å skrive inn digi.no/expo i adressevinduet i nettleseren.

digi.no er representert med en egen medarbeider som vil dekke de viktigste nyhetene fra Internet World i Los Angeles denne uka. Lars Rasmussens oppgave blir å formidle godbiter fra 600 utstillere og de 200 samlingene som inngår i konferanseprogrammet. Internet World skal samle 60.000 Internett-eksperter til seminarer, konferanser og utstilling. Målet skal være endelig å vise hvordan tjene penger på web.

Når Internet World kommer til Norge om en tre ukers tid, kan du bl.a. høre hvilke tanker tidligere IBM-topp, nå konsernsjef i Glamox ASA, Christian Thommessen, gjør seg om verdiskapning på nettet, i tillegg til innlegg av og med Suns B.J. Fogg, IBMs nettsjef for Europa, Afrika og Midt-Østen, Dr. Sanjaya Addanki, og utviklingssjef Gary Kunis i Cisco Systems.

digi.no vil forøvrig delta med en egen stand under Internet World Norway '98, der publikum kan få se hvordan Internett-avisen digi.no blir til - på direkten.

Men inntil da får du altså nøye deg med å lese hva som skjer på Internet World i Los Angeles på digi.no/expo.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.