digi.no-kommentator skal lede Norsk EDIPRO

Tidligere Cell-strateg, BI-foreleser og ukentlig kommentator i digi.no, Arild Haraldsen, er tilsatt som administrerende direktør i Norsk EDIPRO.

Arild Haraldsen, som tiltrer direktørstillingen 1. oktober, har lang og bred erfaring fra strategisk bruk av IT og utvikling av strategiske e-handels-satsinger. Han har blant annet vært strategidirektør i Cell Network, han har skrevet lærebøker innenfor temaet og hatt undervisning innen e-strategi på managementprogrammet på BI.

- Ansettelsen av Arild Haraldsen innebærer også en strategiendring for Norsk EDIPRO. Fokus skal fremdeles være på deltagelse og påvirkning i det internasjonale standardiseringsarbeidet. Men det vil bli lagt like stor vekt på å anspore bedrifter til å ta i bruk teknologi for endring av forretningsprosesser, også i samhandlingen med andre bedrifter. En viktig oppgave vil også være påvirkning overfor Regjering og departementer om å ta de nødvendige grep for å bringe Norge opp på et høyere nivå som "e-nasjon", opplyser Norsk EDIPRO i en pressmelding.

Senere i år utgir Haraldsen for øvrig boken "E-strategi på norsk" som er en strategisk analyse av 15 norske bedrifters e-handelssatsinger.

Til toppen