digi.no lanserer Ris & ros-tjeneste

Hvilke produkter og tjenester er du spesielt fornøyd eller misfornøyd med? Nå kan du advare eller råde andre til hva de skal kjøpe.

Hvilke produkter og tjenester er du spesielt fornøyd eller misfornøyd med? Nå kan du advare eller råde andre til hva de skal kjøpe.

digi.no har i dag åpnet en ny versjon som kraftig utvider vårt debattsystem. I tillegg til å kunne debattere saker, lar vi deg nå også dele dine positive og negative erfaringer med andre.

Produkter og tjenester velter ut av IKT-industrien i et tempo ingen andre bransjen kan konkurrere med. Noe er veldig bra og noe er veldig dårlig.

Det er hver enkelt av oss som har kjøpt eller brukt de konkrete produktene. Vi håper derfor at du som leser vil bidra med dine erfaringer på produkter du mener fortjener ros eller ris. Systemet vi har laget åpner også for en mellomkarakter for produkter/tjenester du mener er bra på noe eller i noen situasjoner. Kanskje har et produkt en handikap du kan leve med, men som andre bør få vite om?

Vi håper det nye systemet skal bli et verdifullt verktøy når du skal handle. Gjennom menysystemet vi har laget og søkemulighetene som ligger der håper vi at det skal være enkelt både å legge inn og finne frem.

Under hver sak på digi.no får du nå to knapper - en for å skrive et debattinnlegg og en for å skrive ris eller ros.

Vi håper du kan være konstruktiv og ærlig. Forsøk å bidra med konkret informasjon og sammenligninger med tilsvarende produkter/tjenester. Unngå banneord og usaklig kommentarer om personer og selskaper. Det er dessuten ikke lov å legge inn et innlegg for ting du selv selger eller produserer. digi.no overvåker Ris&Ros og kan slette/redigere innlegg.

Klikk her for å komme deg til det nye systemet.

Vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger på tjenesten på denne epost-adressen.

Til toppen