Ledig stilling

Digi.no søker dyktig journalist til fast stilling

Digi.no skriver om og for IT-miljøene i norske bedrifter, og holder IT-profesjonelle oppdatert på det viktigste som skjer i IT-bransjen.
Digi.no skriver om og for IT-miljøene i norske bedrifter, og holder IT-profesjonelle oppdatert på det viktigste som skjer i IT-bransjen.

Vi er i vekst, og oppbemanner redaksjonene i tu.no og digi.no for å kunne ta ytterligere steg. Nå søker vi seks nye redaksjonelle medarbeidere, blant annet en journalist til digi.no.

Ledig stilling (fast) som journalist i digi.no

Digi.no er Norges største nettsted for IT-profesjonelle.

Vi søker nå en dyktig og teknologikyndig journalist som kan skrive om hvordan norske bedrifter bruker IT til å løse sine utfordringer. Journalisten vil bruke mye tid ute hos IT-avdelinger og IT-miljøer rundt omkring i Norge for å finne ut hva de driver med, hva de sliter med, samt se på nye trender og eksempler på spennende bruk av teknologi.

Digi.no-redaksjonen består i dag av 5,5 årsverk i tillegg til frilansere og skal altså nå utvides med ytterligere ett. Journalisten vi ansetter vil spille en viktig rolle i å gjøre digi.no enda mer relevant for alle som jobber med IT i Norge, enten det er i private eller offentlige virksomheter.

Spørsmål kan rettes til redaktør for digi.no, Kurt Lekanger, på telefon 402 10 140.
Søknad sendes til: kurt@digi.no innen 10. mai 2018.

NJ-klubbleder i TU Media er Håvard Fossen, som kan nås på telefon 905 19 347. 

Kvinner oppfordres spesielt til å søke.

Du kan lese om alle stillingene her.

Teknisk Ukeblad Media AS utgir TU.no, digi.no, Diskusjon.no, Insidetelecom.no, tjenestene Delta V, TU Jobb, TU Event, samt bladet Teknisk Ukeblad. I tillegg driver selskapet fagbladet Våre Veger og veier24.no. TU Media har en omsetning på ca. 110 millioner kroner, ca. 70 ansatte og en samlet digital trafikk på ca. 2,4 millioner unike brukere per måned. Medieselskapet eies av TEKNA og NITO.

Digi.no ble etablert allerede i 1996, og var landets første rene nettavis uten papirutgave.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen