digi.no søker journalist

IT-bransjens nettavis utvider. Ledig stilling for en idérik og selvgående journalist med nyhetsteft.

digi.no søker journalist
digi.no og resten av Teknisk Ukeblad Media flytter snart inn i nyoppussede lokaler rett ved Stortorvet i Oslo sentrum. På bildet fra v. journalist Harald Brombach og redaksjonssjef Marius Jørgenrud. Bilde: Eirik Helland Urke

Elsker du teknologi og ser både muligheter og utfordringer som oppstår i kunnskapssamfunnet?

Har du selv teknisk bakgrunn eller erfaring fra bransjen vi dekker? Hvis du også skriver godt og effektivt er du kanskje den vi leter etter.

digi.no har i snart 20 år vært den ledende publikasjonen for norsk IT-bransje og skriver for profesjonelle brukere, teknologer og beslutningstakere i næringsliv og offentlig sektor.

Stillingen inngår i en liten, men svært kompetent redaksjon. Det forventes at du vil bidra til å ytterligere styrke vår nummer én-posisjon.

Arbeidsoppgavene vil bestå i å dekke IT-bransjen bredt, følge det løpende nyhetsbildet og skrive alt fra teknologi- og reportasjestoff til kommentarartikler og analyser. Hos oss får du en allsidig og spennende hverdag.

Du blir også en del av Teknisk Ukeblad Media AS, som er landets største mediehus innen teknologi. Dette er et svært spennende miljø som er i ferd med å flytte inn i nyoppussede lokaler midt i Oslo sentrum.

For mer informasjon om stillingen, kontakt redaksjonssjef Marius Jørgenrud, tlf. 908 58 819 eller nyhetssjef i TU Media Fredrik Dyrnes Svendsen, tlf. 916 25 080. Leder i redaksjonsklubben er Mari Gisvold Garathun, tlf. 975 71 522.

Søknad med CV og referanser sendes til fds@tu.no innen 4. mars.

digi.no ble etablert i 1996 og er landets første rene nettavis uten papirutgave.

Teknisk Ukeblad Media AS driver landets største redaksjonelle merkevarer innen teknologi. Med nettsteder som digi.no, TU.no, TEK.no, Gamer.no og InsideTelecom.no når vi ut til mer enn 800.000 unike brukere i uka.