DIGI.NO

digi.no styrker staben

digi.no utvider redaksjonen med to nye medarbeidere - Jørgen Christiansen fra Kapital og Hilde Nyman fra Næringslivets Ukeavis. Samtidig foretas noen rokeringer internt for å gjøre digi.no til en enda bedre nyhetstjeneste i 1998.

Jens Kanden
5. jan. 1998 - 14:44

Jørgen Christiansen (28) er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og kommer fra stillingen som journalist i finansbladet Kapital. Jørgen er redaktør for digi.no/finans der han sammen med finansjournalist Eirik Flaa skal dekke finansielle sider av de informasjonsteknologiske bransjene digi.no følger.

 

Hilde Nyman.
Hilde Nyman.

Hilde Nyman (28) har en Master of Arts in International Journalism fra City University i London, og hun har jobbet i Morgenbladet, Kampanje og nå sist i Næringslivets Ukeavis. Hilde skal jobbe som journalist i digi.no/media sammen med media-redaktør Herman Berg (32).

Morten Øverbye (25), som har vært journalist i digi.no/media siden høsten 1996, går over i stilling som gravende journalist i digi.no. I tiden fremover skal Morten gå IT-bransjene etter i sømmene, og vi er alle spent på hva han vil finne.

Etter knapt ett år i redaktørstolen for digi.no/tele overlater nå Øystein Kvistad (29) redaktørjobben til Frode Eriksen (29), som digi.nos faste lesere vil kjenne igjen som drivende journalist i samme seksjon. Øystein vil ta et skikkelig grep om nyhetsdesken og tar samtidig rollen som nyhetsredaktør for digi.no.

Harald Brombach (27), som har ansvar for produkt- og teknologinyheter, begynte i digi.no i november 1997. Harald er i ferd med å avslutte sin Cand. Scient.-grad i informatikk ved Universitetet i Oslo.

Eirik Rossen (49) fortsetter som redaktør for digi.no/data. Eirik er mest kjent som mangeårig redaktør i Datatid og har en meget internasjonal legning. Han er født amerikaner, utdannet fransk filolog med matematikk, statistikk, elektronikk og kybernetikk i fagkretsen.

Lead engineer Ole Henrik Waagaard i ASN med en typisk OpdaDAS-boks, med «interrogatoren» som brukes til å sende laserlys inn i fiberkabel, og ta imot det lyset som sendes tilbake. Det analyseres for å avsløre hva som påvirker fiberen.
Les også

Denne boksen kan overvåke hva som helst, og spyr ut data. Det skaper jobber 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.