BEDRIFTSTEKNOLOGI

Digital telefoni øker sterkt

Telenor har nå flere enn 300.000 ISDN-tilknytninger i Norge, det vil si at 15 prosent av privatkundene har gått over til ISDN-linjer hjemme. Ingen andre land kan skilte med like stor ISDN-dekning.

Frode Eriksen
25. nov. 1999 - 09:53

- ISDN gjør det mulig med flere og nye tjenester i fastnettet, og våre undersøkelser viser at over 50 prosent av de som kjøper ISDN, gjør det for å kunne utnytte Internett maksimalt. Dernest kommer fordelen med to linjer, flere telefonnumre og ekstra funksjonalitet som for eksempel nummervisning, sier informasjonsdirektør i Telenor Privat, Ole Tom Nomeland.

Salget av ISDN tok for alvor av da Telenor i mai i fjor lanserte ISDN "gjør det selv", som er et billigere alternativ for den som ønsker å montere ISDN-tilknytningen selv. Over 60 prosent av kundene velger nå denne løsningen. Man kan også velge å få en montør til å installere ISDN, men da betaler man ekstra for dette.

Ved nyinstallering av telefon velger de fleste i dag ISDN, noe som ses i sammenheng med utbredelse av Internett og at flere etablerer hjemmekontor.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.