RESULTATERFINANS

DinSide i salgsforhandlinger

Test- og informasjonstjenesten DinSide diskuterer salg til fem sultne kjøpere. Ryktene hevder at Dagbladet og Scandinavia Online er to av dem. _noe vil skje før sommeren, mener Bernhard Steen.

24. mai 2000 - 13:58

Det går sterke rykter i markedet om at nettjenesten DinSide er kommet langt i salgsforhandlingene. DinSide er en forbrukerrettet side som tester og sammenligner produkter og tjenester. I følge rykter fra folk som kjenner selskapet godt, skal DinSide ha kommet langt i forhandlingene med enten Dagbladet eller Scandinavia Online (Sol).

Redaktør i DinSide, Bernhard Steen, bekrefter overfor digi.no at selskapet snakker med fem mulige kjøpere, men hvem de er vil han ikke fortelle.

- Vi har holdt på med diskusjoner en stund, men har ikke kommet så langt som til forhandlinger. Vi er åpne både for oppkjøp og partnere som vil hjelpe oss med etablering i utlandet. Vi arbeider med oppstart i Sverige, Danmark og Finland. Dette er litt tungt å løfte alene, så vi leter etter en partner, sier Steen til digi.no.

- Jeg er ganske sikker på at det vil skje noe innen sommeren, sier Steen.

DinSide solgte i fjor deler av selskapet til auksjonsselskapet QXL. Les saken om DinSide selger nettauksjon

Største eier i DinSide, Micro Holding Invest, med Jan Skøien i spissen, bekrefter da også samtalene.

- Vi har ikke mottatt noen konkrete bud, men vi blir kontaktet fordi vi har innhold som passer til bredt anlagte medier og portaler, sier Skøien til digi.no.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.