DinSide viser sin svenske side

I en jobbannonse søker DinSide nå etter fem ansatte til å starte opp i Sverige. Bernhard Steens svenske-planer ser dermed ut til å flaske seg.

I en jobbannonse søker DinSide nå etter fem ansatte til å starte opp i Sverige. Bernhard Steens svenske-planer ser dermed ut til å flaske seg.

I en jobbannonse i svenske aviser søker DinSide etter en VD (administrerende direktør) og ytterligere fire ansatte i Stockholm, skriver mediemagasinet Vision. Det kan derfor se ut til at Sverige-lanseringen til det norske initiativet ledet av Bernhard Steen er rett rundt hjørnet.

DinSide er et nettsted som skriver forbrukerorientert stoff om økonomi, bil og data og i tillegg driver en egen nettauksjon.

I februar i år uttalte investor og styreformann i DinSide, Jan Skøien i Micro Holding Invest at det er et stykke igjen før DinSide skal erobre nabolandene. Det ble fra Skøiens side understreket at en ekspansjon til nabolandene måtte skreddersys lokale forhold. Blant annet er renten så lav i Sverige at den populære rente-kalkulatoren man har for norske brukere muligens ikke vil slå like godt an overfor Söta Bror.

På den siste web-toppen (tredje kvartal) i år utarbeidet av Norsk Gallup Institutt hadde DinSide en pen framgang på ukentlig basis; fra 94.000 til 113.000 lesere, og er dermed nummer 11 blant norske nettsteder om man legger ukentlige lesere til grunn. På daglig basis hadde DinSide 34.000 lesere, og var med det nummer ni i denne kategorien.

I annonsen står det at DinSide håper på å bli en av Sveriges ti største nettsteder.

Til toppen