Direktør forlater Evry

Kommunikasjonsdirektør lot seg lokke av kommune.

Direktør forlater Evry
Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, Torgeir Kristiansen, forlater Evry etter åtte år. Nå blir han endel av konsernledelsen i det kommunale selskapet Kollektivtransportkommunikasjon AS. Bilde: Evry

Torgeir Kristiansen går fra jobben som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Evry til jobben som konserndirektør for kommunikasjon i Kollektivtransportproduksjon AS, et selskap eid av Oslo kommune.

Kristiansen har vært ansatt i Evry siden 2004, og begynte i selskapet EDB Businesspartner som siden ble slått sammen med ErgoGroup.

Tidligere i år endret selskapet som kjent navn til Evry. Dette er i dag det største norske IT-selskapet og et av de største nordiske, med over 10.000 ansatte.

Kommunikasjonsdirektøren kom til Evry fra NRK, hvor han i nesten ti år virket som næringslivsjournalist.

– Hva er grunnen til at du gir deg i Evry?

–Jeg har vært her i åtte år, noe som er en forholdsvis lang periode. Det har skjedd svært mye spennende her i denne perioden, med en rekke oppkjøp og integrering av flere tusen nye ansatte.

–Jeg har også vært med på veksten utenfor landegrensene og mye spennende innovasjon og produktutvikling. Det har vært mye å ta tak i. Men da jeg fikk mulighet til å sitte i konsernledelsen i KTP så takket jeg ja. KTP er et spennende selskap med stort potensiale og mange interessante muligheter på kommunikasjonsiden fremover sier Kristiansen til digi.no.

Han starter i sin nye jobb i løpet av oktober i år.

Les mer om: