KORTNYTT

Direktørskifte fra Agresso til Microsoft Norge

Dagfinn Kolstad går fra direktørstillingen for offentlig i Agresso til tilsvarende stilling i Microsoft Norge.

4. okt. 2006 - 11:12

Dagfinn Kolstad (37) er ansatt som direktør for offentlig sektor i Microsoft Norge, og vil få ansvaret for alle salgsaktiviteter rettet mot kunder i den offentlige sektoren.

Kolstad kommer fra stillingen som administrerende direktør i Agresso Danmark og har over 10 års erfaring fra IT-bransjen. Han har tidligere hatt ansvar for salg av ERP-systemet Agresso mot offentlig sektor i Norge.

Microsoft har over de siste årene dreid salget mot offentlig sektor, og Windows Vista, Office 2007 og Exchange Server 2007, skal alle lanseres i nær fremtid. Administrerende direktør Knut Aasrud er overbevist om at Kolstad er rett person for å drive avdelingen videre.

- Kolstad har lang erfaring fra og god forståelse for salg mot offentlig sektor. Han er et viktig tilskudd til Microsoft Norge og vi er naturlig nok svært fornøyd med å få han ombord, sier Aasrud.

Kolstad overtar stillingen som direktør for offentlig sektor etter Johan Anstensrud som tiltrådte stillingen som direktør for storkundesegmentet i Microsoft Russland 1 oktober i år.

Han har de siste par årene hatt ansvaret for etableringen av Agresso på det danske markedet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.