BEDRIFTSTEKNOLOGI

Direktørskifte i Alcatel

Rune Flengsrud (37) er ansatt som ny direktør i elektro- og kabeldivisjonen i Alcatel Distribusjon, melder NewsWire. Flengsrud kommer fra stillingen som markedssjef hos el-grossistkjeden Elsam.

Paul Leveraas
20. mai 1997 - 13:28

Otto Østerlie, som har hatt stillingen som divisjonsdirektør på deltid, går etter eget ønske tilbake i full jobb som adm. direktør i datterselskapet Ringkjøb i Trondheim.

Flengsrud er utdannet el-kraftingeniør ved Gjøvik Ingeniørhøgskole i 1985, og har blant annet arbeidet i Hamarregionen Energiverk, EB Handel, Thorsmann og Høiness & Høiness.

Flengsruds største utfordringer blir å utvikle divisjonens markedsandeler i riktig retning, og videreføre Alcatel partnerkonseptet, som innebærer tettere bånd mellom kunde og selskap, opplæring og andre tjenester.

Alcatel Distribusjon hadde i fjor en omsetning på 941 millioner kroner, hvor elektro- og kabeldivisjonen sto for en vesentlig andel. Alcatel Distribusjon eier datterselskapene Brinchmann og Teknisk Industri i Oslo, Stavanger Elektro og Telecom, Vestlandet Elektro og Telecom i Bergen, Haugesund Elektro og Telecom, samt Ringkjøb i Trondheim.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.