DN-abonnenter får pengene tilbake

Den nye internettjenesten til Dagens Næringsliv, DN ajour, er 1300 kroner billigere enn avisas forrige nettversjon, TDN ajour. De som abonnerte på TDN ajour vil derfor få tilbakebetalt differansen mellom den nye og den gamle tjenesten.

Dagens Næringsliv gir TDN ajour-abonnentene penger tilbake, ettersom den nye tjenesten DN ajour er billigere enn den forrige internettversjonen. DN ajour koster 500 kroner i året dersom man allerede abonnerer på papirutgaven. Ettersom den gamle tjenesten kostet 1800 kroner, vil de som har betalt for abonnementet få tilbakebetalt det de har betalt for mye, lover TDNs markedsdirektør, Svenn Erik Brunvoll, overfor digi.no.

Ifølge Brunvoll hadde TDN ajour 750 abonnenter da tjenesten ble inkorporert i DN ajour.

12. juni i fjor uttalte administrativ leder Finn Lund i TDN Nyhetsbyrå til digi.no at TDN Ajours samlede abonnementstall var i underkant av 1.500 abonnenter, mens 300 abonnerte på tjenesten TDN Kraft (se relaterte artikler).

I skrivende stund er det kun Dagens Næringsliv og bladet Kampanje som tar seg betalt for digitale nyheter i Norge. I så måte kan det se ut til at folk er mer villige til å betale for informasjon på Internett når de selv kan tjene penger på det.

Til toppen