Google Assistent

En rekke norske aktører integrerer seg mot Googles nye taleassistent. – Med tale vil vi kunne flytte penger mellom konti mens du står i kassa på Rema

DNB er ett av mange selskaper som blir med i den første bølgen av tjenester som gjøres tilgjengelige via Google Assistant i Norge.

Tre som snakker: Fra venstre, seksjonsleder for digitalt salg i DNB, Julia Paulsen. I midten en mobil som gir råd om boligfinansiering. Og til høyre  leder for Privatmarked i DNB, Ingjerd Blekeli Spiten.
Tre som snakker: Fra venstre, seksjonsleder for digitalt salg i DNB, Julia Paulsen. I midten en mobil som gir råd om boligfinansiering. Og til høyre leder for Privatmarked i DNB, Ingjerd Blekeli Spiten.
EKSTRA

DNB er ett av mange selskaper som blir med i den første bølgen av tjenester som gjøres tilgjengelige via Google Assistant i Norge.

– Google Assistant er en svært god anledning til å utvikle nye kundetjenester. Vi har stor tro på at tale blir et viktig grensesnitt i fremtiden og boligfinansiering rettet mot unge er et nyttig første skritt for oss, sier leder for Privatmarked i DNB, Ingjerd Blekeli Spiten, til digi.no.

månedlig

Kr 235
Kr 59 per uke
Kjøp
Én måned gratis
Juletilbud: 700 kr i rabatt første år. Som Ekstra abonnent får du tilgang til 45 eksklusive saker hver uke.
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ubegrenset tilgang til tu.no og digi.no | Historisk arkiv: Teknisk Ukeblad fra 1854 til i dag | Rabatt på konferanser
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på ekstra@tu.no
Til toppen