JUSS OG SAMFUNN

DnB kåret til beste nettbank

Markedsførings- og mediebladet Kampanje har kåret Den norske Banks hjemmesider med adressen http://www.dnb.no/ til de beste Internett-sidene fra norske bank- og forsikringsselskaper, ifølge en pressemelding fra banken.

Sigvald Sveinbjørnsson
14. okt. 1996 - 00:00

DnBs hjemmesider har egen låneberegningsmodell. Brukeren kan også direkte fra skjermen fylle ut og sende inn lånesøknad. Sidene har også en egen skatteberegningsmodell. DnB Eiendomsmegling, med 35 kontorer over hele landet, har også lagt ut alle eiendommene de har til salgs med eget bilde og salgsprospekt. Boligsøkere kan også søke på boligeiendommer etter egne kriterier og vil straks få presentert de eiendommene som stemmer med krav til pris, størrelse, beliggenhet osv. Disse sidene er samtidig koblet med egen peker til bankens låneberegning. Du kan også bestille prospekt, takst og budskjema over Internett.

DnB har vært på nett siden juni. I løpet av få måneder vil banken lansere DnB Telebank for personkunder, men ikke på internett. Denne tjenesten for elektronisk betalingsformidling er en videreutvikling av DnB Telebank som i ti år har vært forbeholdt bedriftskunder i Den norske Bank.

Den norske Bank vil i løpet av 1997 lansere et tilbud om betalingsformidling også på Internett, men dette vil være basert på en annen løsning enn den som enkelte banker introduserer i disse dager. Utgangspunktet vil være Telebank-løsningen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.