DnB Nors nettbank er nede igjen

Norges største nettbank er nok en gang nede. Det er langt fra første gang.

DNB Nor er Norges største bank, og følgelig har de også Norges største nettbank.

800.000 nordmenn bruker DNB Nors nettbank, men i dag hadde de nok en gang problemer med å logge seg på.

- Kundene kan ikke logge seg på nettbanken, de får bare feilmeldinger, sier informasjonsrådgiver Marit Giske i DnBNOR til Dagbladet.no.

Banken har slitt med mange nettbankproblemer de siste årene.

    Les også:

Ifølge informasjonsrådgiver Giske skal nedetiden denne gangen, som har vart siden cirka 10.20, skyldes nettverksproblemer. Hun forventer at nettbanken er oppe igjen om kort tid.

Forrige gang digi.no skrev om nettbank-problemene til DNB Nor, var Kredittilsynet oppgitt.

- Dette er fjerde gang DnB har hatt nedetid siden nyttår og nå begynner banken å nærme seg en grense for nedetid, sa Frank Robert Berg, leder for IT-tilsyn i Kredittilsynet, til digi.no 12. juni i år.

Frem til da hadde Kredittilsynet nøyd seg med å skrive brev med det de kaller "anbefalninger", men Berg fortalte den gang at det kunne være aktuelt med et formelt tilsynsarbeid. Han sa også at ledelsen i DNB Nor vil måtte møte på teppet hos Kredittilsynet, hvis det oppsto flere problemer,

- Neste form for reaksjon er et formelt møte med ledelsen. Dette er ikke noen mild form for reaksjon, svarene og behandlingene av disse tingene må opp i styret i DnB Nor, forklarte Berg til digi.no i juni.

På spørsmål fra digi.no hva slags verktøy Kredittilsynet har, fortalte Berg dengang at de kan ilegge banker konkrete påbud og bøter. Tilsynet har imidlertid aldri bøtelagt en bank.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.