DnB satser fem millioner på e-læring

DnB satser på e-læring når selskapet nå skal oppgradere til MS Office 2000 og gi alle ansatte tilbud om hjemme-PC.

DnB satser på e-læring når selskapet nå skal oppgradere til MS Office 2000 og gi alle ansatte tilbud om hjemme-PC.

DnB investerer rundt fem millioner kroner i e-læring fra det svenske selskapet M2S. Ordren er M2S hittil største i Norge og omfatter en konsernlisens for e-læringsplattformen fra selskapet.

Avtalen ble undertegnet i forbindelse med at DnB nå oppgraderer sin IT-plattform til MS Office 2000 og alle ansatte samtidig skal inkluderes i et kompetanseutviklingsprogram som inkluderer både opplæring og tilbud om en hjemme-PC.

- Vi gjennomførte en nøye vurdering av syv ulike e-learningprodukter og valgte deretter plattformen fra M2S. Etter et vellykket pilotprosjekt der 400 personer en tid testet M2S Wit-opplæring satser vi nå på Wit for hele DnB-konsernet, sier Ruth Espeskog, prosjektleder i DnB i en pressemelding.

- Grunnen er først og fremst produktets pedagogiske og interaktive metodikk. Wit tar også hensyn til hvilket nivå den enkelte befinner seg på og integrerte tester dokumenterer individuelle kvalifikasjoner og kompetansehull, avslutter Espeskog.

Avtalen er gjort i samarbeid med Merkantildata, som vil ha ansvaret for implementeringen og teknisk support hos DnB. E-læringsproduktene leveres på norsk og engelsk og skal plasseres sentralt på en server for distribusjon via DnBs intranett.

Programmet skal dermed være tilgjengelig døgnet rundt for samtlige ansatte uansett hvor de befinner seg. Også DnBs ansatte i Stockholm, Hamburg, København, London, New York og Singapore omfattes av satsingen.

Til toppen