BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dobling for Win.HLP

Win.HLP økte omsetningen med 95,5 prosent i første halvår, men administrerende direktør Shahzad Rana vil ikke gå ut med hva som står igjen på bunnlinja.

Eirik Flaa
4. sep. 1997 - 18:02

Win.HLP vokste kraftig på Windows/NT utvikling, Infrastruktur og SAP Integration og omsatte første halvår for 13,2 millioner kroner.

Dette er en forbedring på 95,5 prosent i forhold til første halvår, men om marginene har holdt seg vil ikke administrerende direktør, Shazhad.Rana, ut med.

- Vi er fornøyd med marginene - men hvor gode de er vil jeg foreløpig ikke kommentere, Rana til digi. Rana, som grunnla selskapet i 1993, tok etter en tids avbrekk tilbake sjefstolen fra Jan Skøien i juni i år og er nå i ferd med å iverksette sine meget ambisiøse planer for selskapet.

- I år 2001 skal vi omsette for 200 millioner, og minst femti prosent av dette skal komme fra produktsalg, sier Rana som i dag har store deler av inntjeningen fra konsulentvirksomhet. Det viktigste produktet i årene som kommer vil være det såkalte @ctive Trade som er et internettbasert handelsgrensesnitt. Systemet er nylig kommet i versjon 2.0 og Win.HLP har blant annet installert programvaren hos Santech Micro Group der det er knyttet opp mot SAP systemet.

- Vi har utviklet en programvare som uten videre kan benyttes hos alle som ønsker et SAP grensesnitt mot nettet, sier Rana som allerede har begynt å ekspandere internasjonalt med SAP versjonen.

- Nå er det bare flyreisene som gjenstår. Jeg regner med at vi vil inngå de første avtalene i løpet av kort tid, sier Rana.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.