JUSS OG SAMFUNN

Doktor Online til Norden

Doktor Online skal ta opp konkurransen med Nettdoktor. Først skal selskapet etablere seg i Sverige og Danmark, så står resten av Europa for tur.

Sigvald Sveinbjørnsson
16. mars 2000 - 15:00

Netthelsetjenesten Doktor Online skal erobre Danmark og Sverige, og tar dermed opp konkurransen med danskbaserte Nettdoktor. Tjenesten er eid av Hjemmet Mortensen, som har halvparten av aksjene sammen med blant andre Orkla Media og gründeren Christian Anker.

Målsettingen er å bli Europas største helsenettsamfunn. Ifølge en pressemelding fra selskapet har tjenesten hele 75 000 unike brukere og rundt 10 millioner sidehenvisninger i måneden.

- Det er debattgruppene som gjør tjenesten unik. Hvert døgn kommer det i overkant av 2.300 innlegg i de forskjellige debattgruppene. Det finnes debattforum for mange sykdommer og lidelser som brukes flittig, sier forlagsjef, Rolf Hanche-Olsen i Hjemmet Mortensen i en pressemelding.

Christian Anker, redaktør og spesiallist i allmennmedisin, sier til digi.no at de kommer til å utvikle produktet ytterligere. Blant annet skal flere leger svare på spørsmål fra publikum.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.