Domenediskusjon til Europa

Domenediskusjonen fortsetter sin verdensturné. Nå har organisasjonen ICANN kommet til Europa og holder et åpent møte i Berlin denne uken. Interessenter kan følge møtet via nettet, og også komme med innspill online.

ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) holder sitt andre folkemøte, denne gangen i Berlin. Tilsvarende møte ble tidligere avholdt i Singapore i mars.

ICANN skal holde flere åpne møter slik at personer og organisasjoner får anledning til å komme med deres mening om domenenavn, og på den måten være med å påvirke prosessen.

Europeere med sterke meninginger om emnet, kan delta på møtet via nettet, hvor den åpne delen sendes direkte i RealAudio. Det er også åpent for e-post innspill fra de som følger møtet online.

I dag, tirsdag, er det General Assembly for ICANN-komiteen Domain Name Supporting Organization (DNSO), som er en referansegruppe i den vanskelige domenediskusjonen. Dette møtet er åpent for interesserte fra 13:30 til 17:00 (For peker til nettsted hvor alle møter kan følges, se høyre marg og nederst i saken).

Onsdag starter det åpne møtet som vil vare fra klokken 09:00 til 17:00.

Fredag holder ICANN pressekonferanse i Berlin om Berlin-møtet.

Til toppen