BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dørum: - Landsdekkende teletjenester vil bli sikret

- Det nye teleselskapet skal videreføre de oppgaver som Telenor og Telia har i dag, sier Samferdselsminister Odd Einar Dørum i en pressemelding, som er ment å oppklare en rekke mediaoppslag tirsdag som kan tyde på det motsatte.

Frode Eriksen
26. jan. 1999 - 14:54

I en kommentar til tirsdagens medieoppslag i forbindelse med intensjonserklæringen om sammenslåing av Telenor og Telia, sier samferdselsminister Odd Einar Dørum at det nye teleselskapet skal ha ansvar for å oppfylle landsdekkende forpliktelser som gjelder tilbud av teletjenester, i samsvar med gjeldende lovgivning, konsesjonsvilkår og andre reguleringer i Norge og i Sverige.

Dørum sier at dette går også klart fram av intensjonserklæringen om sammenslåing av de to selskapene.

De distriktspolitiske hensyn i telepolitikken vil i framtida, som i dag, bli ivaretatt gjennom myndighetenes fastsetting av konsesjonsvilkår og gjennom regelverk og lovgivning som sikrer overordnede mål som blant annet levering av landsdekkende tjenester.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.