JUSS OG SAMFUNN

DotComGuy er på frifot igjen

For ett år siden, eller nærmere bestemt for 367 dager siden, bestemte Texas-mannen Mitch Maddox (mest kjent som DotComGuy) seg for å leve ett år innesperret i sitt eget hus, og kun kommunisere med omverden via Internett.

Therese Werenskiold
2. jan. 2001 - 11:41

Det frittalende nettstedet FuckedCompany skriver i dag at alle DotComGuys sponsorer har "tørket inn", og han får visstnok ikke en eneste dollar av de 100.000 han egentlig skulle ha fått.

Disse opplysningene er imidlertid ikke bekreftet på hans eget nettsted. Men ett er i hvert fall sikkert; DotComGuy overlevde. Han har hverken sultet ihjel, frosset ihjel eller gått bananas på grunn av ensomhet og mangel på fysisk kontakt i løpet av de 366 dagene han har tilbragt innesperret i sitt eget hus - med tilgang til Internett som eneste kontakt med omverden.

Samtidig har et tyvetalls kameraer fulgt hans minste bevegelse slik at resten av verden har kunne følge med på mannens gjøremål (som et slags helt virkelig virkelighets-TV program) og ha kontroll med at ingen hverken gikk inn eller ut av huset i løpet av året.

Nettavisen melder sogar at DotComGuy har fått seg dame, og at de to planlegger å gifte seg. Damen heter Crystalyn Anne Holubeck og han møtte henne i en prategruppe på sin egen hjemmeside.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.