BEDRIFTSTEKNOLOGI

Døving til Mobilix

Konserndirektør i Telenor, Marit Døving, slutter i stillingen for å starte i toppledelsen i France Telecoms datterselskap i Danmark, Mobilix. Døving får hovedansvaret for selskapets salg og markedsføring.

Frode Eriksen
28. mai 1998 - 17:37

Marit Døving fratrer stillingen som konserndirektør i Telenor med virkning fra 1. juni, og flytter da over til Mobilix, som er av fire mobiloperatører i Danmark. Mobilix eies av France Telecom, som blant annet eier 34 prosent av ElTele Øst.

Døving kom til Telenor Bedrift fra Digital i 1993, før hun 1. januar 1997 startet i Telenors konsernledelse med hovedansvaret for konsernets totale kommunikasjon, inkludert markeds- og internkommunikasjon, profilering, medierelasjoner og samfunnskontakt. Høsten 1996 ledet hun arbeidet med å jobbe frem Telenors kommunikasjonsstrategi.

- Selv om det alltid er leit å miste nære medarbeidere, må vi naturligvis ha forståelse for at Marit Døving har tatt imot en så spennende utfordring, sier konsernsjef i Telenor, Tormod Hermansen.

Døving erstattes av Heidi Kvernevik, som 1. juni overtar som kommunikasjonsdirektør. Telenor opplyser i en pressemelding at hun formelt sett ikke være en del av konsernledelsen, men vil delta på konsernledelsens møter.

Kvernevik har vært rådgiver med særlig ansvar for å tilrettelegge konsernledelsens fellesfunksjoner.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.