BEDRIFTSTEKNOLOGI

Drømmespill fra Gates og Spielberg

Denne uke lanseres det første spillet i Microsofts "Dreamworks Interactive" serie. Spillet heter "The Neverhood", og er et 3D-spill som foregår i en verden av leire.

Eirik Flaa
12. nov. 1996 - 15:00

Microsoft ønsker tydeligvis å konsolidere Windows95 sin posisjon som spilleplattform. Tidligere har mange av høygrafikkspillene krevd at man bruker dosmodulatoren i Win95, men nå kommer spill i denne genren som fungerer direkte under Win95. Basisen for mange av de nye spillene, er DirectX, en multimediamodul som gjør multimedia-effekter mer effektive i Window 95s brukergrensesnitt. Som en del av denne satsingen, har Microsoft inngått et samarbeid med Steven Spielberg i prosjektet Dreamworks Interactive.

I disse dager lanseres første del i dette prosjektet i form av spillet "The Neverhood". Handlingen er hentet fra en verden av leire, og grafikken er temmelig nyskapende. Spillet er av såkalt adventure-karakter, der du skal løse oppgaver underveis for å komme videre i spillet. Ønsker du å prøve spilllet kan du laste ned en liten demoversjon fra www.neverhood.com Ytterligere et spill i serien, "Goosebumps", vil være tilgjengelig i løpet av en måneds tid. Spillet er også i adventure-stil, men dette er av mer tradisjonell karakter der handlingen foregår i en skrekkfilmpreget verden med filmatisk grafikk.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.