Du får LetsBuyIt-pengene tilbake

E-handelsselskapet LetsBuyIt velger å betale pengene tilbake til samtlige av selskapets norske kunder som bestilte varer før nyttår.

Det tidligere konkurstruede e-handelsselskapet slapp igjennom nåløyet for fortsatt drift av domstolen i Amsterdam i går.

Allerede i dag velger selskapet å sende ut informasjon til undrende norske kunder om hva som skjer videre med allerede foretatte bestillinger.

- Det som kommer til å skje nå umiddelbart er at alle medlemmer som bestilte en vare før den 29.desember og ikke har fått den, får sine penger tilbakebetalt, sier landkoordinator for Norge, Guro Halvorsen til digitoday.no.

Etter en finansieringsomgang skriver selskapet i kundebrevet at man har fått tilgang til 506 millioner kroner som vil være tilgjengelig for selskapet over en 12 måneders periode.

I perioden som har gått siden selskapets aktiviteter ble frosset har listen med returer, tilbakebetalinger og reklamasjoner som det nå må ryddes opp i, hopet seg opp. Selskapet lover nå å legge alle ressurser til for å komme nederst i denne listen så fort som mulig.

Selskapet har derfor besluttet å kansellere alle innestående bestillinger og betale tilbake pengene til medlemmene.

Dette innebærer altså at de som har kjøpt varer før den 29. desember uten at disse er levert nå kommer til å få pengene tilbake.

Til toppen