Du må redde de gode krypene

Dette Flash-spillet vant nettopp en stor festival i Toronto. Bli med på å redde de gode krypene.

Dette Flash-spillet vant nettopp en stor festival i Toronto. Bli med på å redde de gode krypene.

"Flash in the Can" heter festivalen hvor alt som kunne krype og gå av Flash-interesserte var samlet. Festivalen ble arrangert i den verste SARS-hysteri-tiden i begynnelsen av april, dermed kan det hende det var noen som heller holdt seg hjemme i stedet for å dra til Toronto, Canada.

Her kan du se alle finalistene og vinnerne

Likevel ble det kåret vinner i 2003, og Kelman vant i spillkategorien. Han skal sørge for å redde de gode krypene fra de skumle. Misser han på dem, får han (du) trukket fra ett poeng.

Du skal samle på 30 gode kryp, misser du på seks taper du spillet. Pass deg for cruiser-bugsene og skyt på alt skummelt. Da kommer du deg greit gjennom.

Ellers er musikken fra "Spiderbait" (ikke tilfeldig valgt navn på band) verdt å merke seg. Du får faktisk et lite adrenalin-kick ved å hjelpe Kelman.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens internettspill: Kelman to the rescue

digi.no ønsker tips om gode spill: Send tips og kommentarer til herman@digi.noAv og til ønsker du å fordype deg og andre ganger vil du ha 30 sekunders moro. Vanlige spill er dyre, men det finnes mye som er gratis og billig. Dessuten kan det være nyttig å prøve før du kjøper. digi.no gir deg derfor spilltips hver dag.

Test av kommersielle+billige spill: Klassikere:
Gratis - bruk over nett: Gratis - last ned:
Til toppen