BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dyre nye Ask-prosjektører

Den norske prosjektørprodusenten Ask er blant bedriftene som lanserer nye produkter på CeBIT-messen i Hannover. De tre nye prosjektørene har ifølge Asks CeBIT-representant svært stabil elektronikk, og er på grunn av dette priset høyere enn mange av konkurentenes produkter.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
19. mars 1998 - 15:40

Impression A4+ er identisk med Impression når det gjelder utseende, vekt størrelse og funksjonalitet. Nyheten er først og fremt en ny høy-ytelses lyskilde på 750 ANSI lumen med en oppløsning på 800 x 600 piksler (SVGA).

Till Gotterbaum, internasjonal salgsrepresentant for Ask, forteller til digi.no at A4+ har fått en helt ny innmat i forhold til forgjengeren. I tillegg til den forbedrete lysstyrken, gir A4+ også bedre framvisningskvalitet, ikke minst av videosignaler.

Impression A4+ vil komme på markedet i Norge i slutten av mars. Prisen vil ifølge Gotterbaum ligge på omtrent 68.000 kroner.

Den andre nye modellen heter Impression A6+. Denne vil erstatte Impression A6 og har en maksimal oppløsning på 1024 x 768 piksler (XGA). Lysstyrken er på 650 ANSI lumen og vekten er som for A4+, bare fem kg.

Også Impression A6+ vil bli tilgjengelig på det norske markedet i slutten av mars og prisen vil trolig bli omtrent 99.000 kroner.

Den tredje og siste nyheten fra Ask er en forbedret utgave av Impression 1280. Navnet er fortsatt det samme, men den nye utgaven har fått forbedret lysstyrke, 450 ANSI lumen, samt at den digitale modulen er byttet ut med en analog og mer fleksibel enhet. Oppløsningen er fortsatt 1280 x 1024 piksler (SXGA)

Prisen på Impression 1280 vil antagelig ligge under 130.000 kroner. Denne prosjektøren vil umiddelbart bli tilgjengelig på det norske markedet.

Gotterbaum forteller at de tre prosjektørene har svært stabil elektronikk. Dette gjør at prisene blir noe høyere enn de mange av konkurrentene opererer med, men det gir også prosjektøren lengre levetid.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.