E*Trade lanserer aksjehandel med svensker

Den norske avdelingen av E*Trade åpner endelig for handel med aksjer over nettet til norske investorer. Som første norske nettmegler gir nå E*Trade norske investorer mulighet til å investere i svenske aksjer.

Det amerikanske meglerselskapet E*Trade har gjort suksess verden over med sin nettbaserte aksjehandelsløsning. Nå åpner selskapet endelig opp i Norge, som 11. land selskapet etablerer seg i.
Les mer om E*Trades etablering i Norge:
E-Trade åpner i Norge
E*Trade klar for Oslo Børs

I en pressemelding fra selskapet sier administrerende direktør for det E*Trade Norge, Magne Solberg at selskapet blir først ut med aksjehandel på den svenske børsen i Stockholm. Noe Solberg mener det er meget stor interesse for blant norske investorer. Handel av norske unoterte aksjer samt aksjer ved Oslo Børs vil selvfølgelig inngå i løsningen fra E*Trade, skriver selskapet i pressemeldingen.


Målet til E*Trade er å bli Norges største nettmeglertjeneste innen tre år. Globalt har selskapet tre millioner brukere. Men det er ikke bare aksjehandel som skal trekke brukerne til sidene. E*Trade har inngått et samarbeid med Storebrand Bank, om markedsføring av bankprodukter- samt at E*Trade blir Storebrands aksjeverktøy på nettet.

Les mer om Storebrand-samarbeidet:
E-Trade utfyller Storebrand
E*Trade skal også tilby aksjehandel på globale børser. I pressemeldingen fra selskapet varsler de at aksjehandel på amerikanske børser, for eksempel Nasdaq, vil være på plass innen kort tid.
Til toppen