E*Trade og TV 2 utvikler børs- og finanstjeneste

TV 2 Interaktiv og E*Trade har inngått samarbeidsavtale for å utvikle felles finansnettsted for sparere og investorer. - Dette er et vekstmarked, sier Magne Solberg i E*Trade Norge.

Nettstedet skal blant annet inneholde aksjekurser og nyheter fra børsene i Oslo og Stockholm. Dette skal tilbys fra TV2.no der kundene kan overvåke markedet og kjøpe aksjer om de vil. Det er E-Trade Norge som som får ansvaret med å bygge opp børs- og finanstjenesten på TV 2.

Nettstedet skal inneholde aksjekurser og nyheter fra børsene i Oslo og Stockholm, blant annet overvåkningsfunksjoner for aksjer, oversikt over de mest omsatte aksjene, vinnere og tapere og porteføljeverktøy. En av attraksjonene blir en "min portefølje" der kundene selv kan følge deres utvalgte aksjer. Senere skal slike tjenester bli tilgjengelig via SMS.

- Interessen for sparing utenom vanlig bankkontoer er økende. Det utfordrer mye og kvalitetsmessig god informasjon, sa Magne Solberg på en pressekonferanse i dag.

Solberg trakk frem det faktum at Verdipapirsentralen har registrert over én million aksjeeiere:

- Dette er et vekstmarked som vi ønsker å ta del i. Potensialet er der og sammen med TV 2 håper vi å nå ut til nye brukermasser.

Til toppen