E24-direktør blir administrerende direktør i Storm 121

Kjell Martin Nerstad (40) har fått jobben som administrerende direktør i Storm 121 AS, skriver selskapet i en pressemelding.

Kjell Martin Nerstad, administrerende direktør i Storm 121 AS.
Kjell Martin Nerstad, administrerende direktør i Storm 121 AS. (Foto: Storm 121)

Kjell Martin Nerstad (40) har fått jobben som administrerende direktør i Storm 121 AS, skriver selskapet i en pressemelding.

Nerstad kommer fra stillingen som kommersiell direktør i E24 Dine Penger AS.

Storm 121 ble ifølge en pressemelding fra selskapet startet av Øyvind Kvamme-Vik og Ronald Griffin i 2017 under navnet PVM House, og har utviklet en teknologi for utsendelse av filmer som er personifisert til hver enkelt mottaker. DNB, Redningsselskapet, Lexus, Coop, Arbeiderpartiet og Nordic Choice Hotels er noen av kundene som har benyttet teknologien. 

Tidligere i år kjøpte kommunikasjonsbyrået Storm Communications 50 prosent av selskapet. 

– Storm 121 har brukt det siste året på å teste teknologien på ulike bruksområder sammen med noen helt fantastiske kunder. Nå er vi klare for sterk vekst, og da kunne vi ikke fått en bedre person til å lede selskapet enn Kjell Martin, sier byråleder Marius Parmann i Storm Communications, som er hovedeier i Storm 121.

Nerstad deltok i Schibsteds traineeprogram før han gikk til VG i 2009, og var kommersiell sjef for VG Mobil fra oppstarten i 2011 før han i 2014 ble kommersiell direktør i E24 Dine Penger. 

– Jeg gleder meg enormt til å begynne i jobben. Storm 121 har en unik teknologi som løser et viktig problem for mange ulike kunder, og i første omgang blir jobben min å ta ut vekstpotensialet som ligger i selskapet. I tillegg skal vi bygge et miljø som spotter nye løsninger der teknologi kan være svaret på en kommunikasjonsutfordring, sier Nerstad.

Han begynner i den nye jobben 2. desember.

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no – husk bilde i god oppløsning (minst 1000 piksler bredt). 

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen