KORTNYTT

eBay blir også nettbutikk

25. apr. 2006 - 12:53

eBay er verdens største på nettauksjoner. Nå skal de også prøve seg på den mer tradisjonelle netthandelen, der prisen på varen er fastsatt på forhånd.

På mandag lanserte selskapet eBay Express, en ny tjeneste hvor forhandlere kan legge ut sine varer for salg til en fast pris. Det er noe mange allerede gjør på eBay, men da har de ikke hatt muligheten for å kunne legge kjøpte varer fra flere forskjellige leverandører i en og samme handlevogn på nettsiden. Det får de nå muligheten til.

For forbrukerne vil det også være en fordel at de ikke lengre må vente på at auksjonen blir ferdig. Det kan til tider ta flere dager.

- Vi ønsket å skape en kjøper opplevelse for bekvemmelighetsorienterte kunder som vil ha varen så raskt som mulig, sier Jamie Iannone til Yahoo News.

Allerede på gårdagens lansering var 10 millioner varer tilgjengelige på den nye nettbutikken. Foreløpig er den kun tilgjengelig for amerikanske forbrukere.

For å få lov til å selge varer på eBay Express må forhandleren ha opparbeidet seg en historikk på eBay og holde et vist nivå på tilbakemeldingene fra brukerne som har kjøpt varer av forhandleren.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.