TELEKOM

Eget 3G-abonnement for iPad

Network Norway lar deg kjøpe enheten hvor du vil, og tilbyr betaling etter forbruk.

Bilde: Marius Jørgenrud
26. nov. 2010 - 08:29

Network Norway lanserer i dag et eget 3G-abonnement for iPad-brukere, kalt «iPad Flex». Abonnementet koster fra 79 til 279 kroner per måned, avhengig av hvor mye data man belaster forbindelsen med.

– Vi oppfordrer kundene til å kjøpe iPad eller iPhone 4 i Apple Store. Dersom kunden ønsker et subsidiert abonnement fra Network Norway ordner vi dette ved fremvisning av kvittering for kjøpet. Kunden vil da kunne få et abonnement med 12 eller 24 måneders bindingstid avhengig av hvilken subsidiering kunden velger, sier Tom Guldberg i Network Norway.

Ved et forbruk opp til 100 megabyte koster abonnementet koster 79 kroner eks merverdiavgift per måned. Opptil 500 megabyte koster 179 kroner. Opptil 5 gigabyte koster 279 kroner. Fakturabeløpet reguleres automatisk etter det faktiske forbruket. Kunden trenger altså ikke selv ta initiativ for å endre prisplan.

 <i>Bilde: Marius Jørgenrud</i>
Bilde: Marius Jørgenrud

- Vi har fått klare signaler om at kundene foretrekker å betale etter forbruk, sier Guldberg. – Network Norway har nå 50 000 iPhone-brukere i sitt nett. Dette innebærer at en stor del av våre kunder har gått til det skritt å kjøpe sine iPhone andre steder for så å si opp abonnementet og overføre det til oss på grunn av våre gunstige abonnementer. Med iPad Flex gjør vi det enklere og adskillig mer brukervennlig å ta i bruk et attraktivt abonnement.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.