RESULTATERFINANS

Eiendomsnett etablerer i England

Eiendomsnett har etablert datterselskap i England. Nå skal britiske meglere la seg friste av Est8, som selskapet heter.

Sigvald Sveinbjørnsson
20. juni 2000 - 08:31

Est8 er heleid av norske Eiendomsnett , og har 14 ansatte. Viktige meklere som Hawes and Co, Quinton Scott, Charles Gordon og Antler Homes har inngått samarbeid med Est8. Bedriftens tjenester ble tilgjengelige for publikum torsdag i forrige uke, og 2200 britiske eiendommer er allerede lagt inn i databasen, skriver selskapet i en pressemelding.

Daglig leder Ole Ursin-Smith i Est8 sier målet er å bli et ledende nettverk for de viktigste eiendomsmeklerne på de britiske øyer.

- Mange britiske meklere har fått øynene opp for de presentasjonsmulighetene Internett gir, både for selger og kjøper. Kompetansen og de tekniske løsningene fra norske Eiendomsnett gir oss et forsprang på konkurrentene, sier Ursin-Smith. Han fremhever Est8's uavhengige status og kundefokus som andre viktige konkurransefortrinn.

Daglig leder i Eiendomsnett, Geir Normannseth, sier etableringen er et ledd i en større europeisk satsing.

- Vi vurderer å etablere oss i flere europeiske land i tiden fremover. Storbritannia er et svært spennende marked, og vi vurderte derfor dette som et naturlig sted å begynne europasatsingen, sier Normannseth, som imidlertid understreker at det norske markedet er viktigst også i fremtiden.

- Her er vi markedsledende, og den posisjonen akter vi å fastholde, sier han i en pressemelding.

Eiendomsnett legger i Norge årlig inn 40-50 000 eiendommer i sin database. Over 450 eiendomsmeglere og andre tilbydere er tilknyttet Eiendomsnett.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.