JUSS OG SAMFUNN

Eiendomsnett får skarp konkurranse

Norges Eiendomsforbunds Meglernett og de fire største regionsavisene i Norge går sammen om å lage den største markedsplassen for eiendomstilbud på Internett i Norge.

Therese Werenskiold
23. okt. 1998 - 16:17

Meglernett, Norges Eiendomsforbunds eget nettsted, og de fire store regionsavisene bak FINN Eiendom på nettet; Adresseavisen, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad, går sammen for å utvikle og drive den beste markedsplassen for kjøp og salg av fast eiendom på Internett i Norge.

Ved å slå sine nettsteder sammen blir FINN Eiendom og Meglernett den største markedsplassen for eiendomstilbud, heter det i en pressemelding.

Henning Dahl, assisterende direktør i elektroniske medier i Aftenposten sier til digi.no at den tekniske sammenslåingen vil finne sted om to til fire uker. Nettstedene er operative per i dag, men det nye med fellestjenesten er blant annet at den er integrert med kontorstøttesystemene til meglerne.

Pressemeldingen opplyser videre at FINN Eiendom og Meglernett kontinuerlig skal utvikle de tekniske løsningene for å tilfredsstille brukernes krav til funksjonalitet og innholdskvalitet.

Dahl sier også at det er viktig for Aftenposten å være den største markedsplassen for kjøp og salg av eiendom. Enten det er på Internett eller print.

- Når kundene befinner seg på Internett, vil vi også være der, sier han og legger til at de ikke er redde for å miste kunder som annonserer i avisen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.