BEDRIFTSTEKNOLOGI

Eirik Lunde overtar roret i Dell

Tidligere produktsjef for PC i Digitals norske PC-divisjon, Eirik Lunde, tiltrer som ny sjef for Dell Norge. Ifølge pressemeldingen fra selskapet blir Lunde administrerende direktør, men salgsdirektør Lasse Syversen sier den rette tittelen er "landssjef"

Eirik Flaa
4. sep. 1997 - 11:20

Tidligere produktsjef for PC i Digital Norge, Eirik Lunde, overtar som ny leder for Dell i Norge. I følge en pressemelding fra selskapet heter det at Lunde tiltrer som administrerende direktør, men dette er feil, ifølge salgsdirektør Lasse Syversen.

- Sier du det!. Står det administrerende direktør ?. Det må være feil. Lunde er ansatt som landssjef, hvilket innebærer at det juridiske ansvaret for den norske organisasjonen fortsatt ligger på administrerende direktør, sier Syversen til digi.no.

Syversen har i praksis fungert som landssjef eller administrerende direktør (velg det som passer), til tross for at den formelle stillingen har vært salgsdirektør. Han sier han selv valgte ikke å overta sjefsstolen fordi han ønsket å fortsette arbeidet med storkunder og internasjonaliseringen av disse.

Årsaken til ansettelsen av Lunde skal være et generelt ønske om å styrke den norske ledergruppen i Dell.

Lunde vil tiltre den nye stillinga som landssjef/administrerende direktør i Dell Norge 1. oktober.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.