JUSS OG SAMFUNN

Eks-Jetzet-redaktør fortsetter å skrive på Jetzet

Den tidligere redaktøren for nettstedet Jetzet.com, som i oktober publiserte rykter om Kronprinsens kjæreste, ble tvunget til å gå av. Men han jobber fremdeles i redaksjonen.

Sigvald Sveinbjørnsson
1. nov. 2000 - 14:13
Gudmund LindbækJetzet.com
Styret i Jetzet.com bestemte seg for å sparke Lindbæk som redaktør dagen etter oppslaget. Men digitoday.no ringte opp til selskapet tidligere denne uken, ba vi om å bli satt over til fungerende redaktør. Det var Gudmund Lindbæk som svarte på telefonen.

Han sier at han ikke er redaktør, men at han fremdeles er ansatt i Jetzet.com. - Det er ikke lett å finne en redaktør sånn med en gang, sier Lindbæk til digitoday.no.

Han sier at han fortsatt er ansatt i selskapet. - Jeg er en av gründerne i selskapet, og er den største aksjonæren, sier Lindbæk.

Han sier at interessen for nettsiden har vært formidabel, både før og etter oppslaget om Mette-Marit. - Vi har investert i en ny server som i tillegg til den andre ta av trafikken. Trafikken er som en god, gammeldags kø på Mosseveien, sier en fornøyd Lindbæk.

Han sier også at det har vært en økning i interessen fra annonsører den siste tiden. - Folk har kommet til oss etter denne saken. Alt er ikke Sarons Dal i dette landet, avslutter Lindbæk.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.