El-biler og luksusartikler samlet på nettet

En ny handelsportal vil bringe nisjebutikker samlet ut i e-handelsverden. Nå kan hele landet kjøpe klær i Bogstadveien og kjøkkenutstyr på Frogner.

En nytt handelsportal, shop1europe.no, skal fra i dag selge eksklusive og populære merkevarer fra mindre spesialbutikker på Internett. Portalens målsetting er å tilby personlig og effektiv service med et vareutvalg fra nisjebutikker som hittil ikke har vært å finne på nettet.

Foreløpig er åtte butikker med i portalen: Tatler (dame og herreklær), Garbo (dameklær og tilbehør), Mulburry (reiseartikler), Ginny (dameklær og golfutstyr) Finn Schjøll (blomster), Howard og Feinschmecker (gave- og kjøkkenutstyr) og Fru Lyng (interiør og barneutstyr).

I tillegg skal du kunne kjøpe den norskutviklede elektriske bilen Think gjennom portalen.

-Vårt mål er å utvide portalen til å omfatte 100 butikker i løpet av to år. Vår strategi er å satse på spesialbutikker med høy servicefaktor og et annet vareutvalg enn det som ellers tilbys fra de store varehusene. Det er det samme kvalifiserte personalet som arbeider i butikkene som også vil betjene kundene som bestiller varer fra portalen, sier daglig leder Svein Olav Stølen i Shop 1 Europe AS i en pressemelding.

Det vil koste 60 kroner å få levert varen på dagen hvis du bor i Oslo, mens kunder rundt om i landet må betale 50 kroner for å få sendt varene via Posten. Da er leveringstiden to til fem dager, uansett hvor i Norge du bor.

En av Shop1Europes spesialtjenester skal være å hjelpe travle personer med å få kjøpt presanger til slekt, venner og forretningsforbindelser. Portalen anbefaler et vareutvalg innenfor angitte priskategorier og sørger for at kunden får fylt ut gavekortet, pakket inn gaven og levert denne på ønsket sted.

-Vi tror denne tjenesten vil dekke et stor behov og ikke minst er den også et godt tilbud for nordmenn som er bosatt i utlandet, avslutter Stølen. Uansett bestillingssted i verden er leveringskostnaden den samme.

Til toppen