Eldar Hovda ny avdelingsdirektør for infra­struktur og drift hos Fylkes­mannens felles­administrasjon

Eldar Hovda, avdelingsdirektør, Infrastruktur og Drift i FMFA.
Eldar Hovda, avdelingsdirektør, Infrastruktur og Drift i FMFA. (Foto: Privat)

Eldar Hovda startet den 23. september opp som avdelingsdirektør innen infrastruktur og drift i FMFA – Fylkesmannens fellesadministrasjon.

Hovda kommer fra en stilling som avdelingsdirektør for IT-forvaltning i Husbanken, og skriver i en epost til digi.no at han nå fremover kommer til å jobbe med modernisering av IKT for Fylkesmannsembetene. 

– Det er over 2600 ansatte hos Fylkesmannen fordelt over hele landet. Etter sammenslåingen av Fylkesmannsembetene og opprettelsen av direktoratet FMFA (Fylkesmennens felleadministrasjon), hvor ny organisasjon skal være på plass den 1. november 2019, skal vi primært arbeide med å levere klasseledende administrative tjenester for fylkesmannsembetene.

Hovda forteller videre at det pågår en storstilt modernisering innenfor infrastruktur, drift, service og utvikling. 

– Selv leder jeg arbeidet med «Infrastruktur og drift» og jeg har nesten 10 års erfaring fra Husbanken i samme rolle og tidligere har jeg jobbet som IKT leder i privat næringsliv fra 1998, skriver Hovda.

FMFA er organisert under KMD (Kommunal- og moderniseringsdepartementet), og Hovda vil rapportere til administrerende direktør Margot Telnes. 

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no – og husk portrettbilde (minst 1000 piksler bredt). 

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen