Electric Farm i samarbeid med Telecomputing

Electric Farm overfører sine ASP kunder til Telecomputing for et ukjent beløp. Nå vil de kapre e-business fra fremtidige ASP kunder.

Electric Farm overfører sine ASP kunder til Telecomputing for et ukjent beløp. Nå vil de kapre e-business fra fremtidige ASP kunder.

Telecomputing Norge AS og Electric Farm ASA inngår nå en samarbeidsavtale.

Avtalen betyr at Electric Farm skal utvikle internettbaserte løsninger for både fast og mobilt Internett innen områdene e-handel, publisering, prosjektstyring og portaler. Disse løsningene er basert på Microsofts Windows 2000 plattform og skal tilbys Telecomputings eksisterende og fremtidige kunder.

Målsettingen er at Electric Farms løsningsportefølje skal sikre en effektiv implementering og videre forvaltning av Telecomputings E-business løsninger. Electric Farm skal sammen med Telecomputing arbeide for at løsningene blir integrert mot kundens sentrale forretningskritiske applikasjoner.

Telecomputing vil samtidig overta alle Electric Farms eksisterende driftsavtaler. Dette dreier seg om en rekke virksomheter der Electric Farm i dag drifter kundens e-business løsninger, årlig omsetning på dette området skal være i størrelsesorden 5 millioner kroner.

Det er meningen at Electric Farm også i fremtiden vil prøve å plassere sine fremtidige kunder i Telecomputings driftssentral.

Avtalen ser i første omgang positiv ut for Telecomputing fordi selskapet både sikrer seg nye kunder, og tilgang på distribusjon og utviklingskompetanse.

- Det stemmer at vi har mottatt noe kompensasjon for avtalen, bekrefter adm.dir. Nils Petter Liljedahl, til digitoday.no, vi ønsker imidlertid ikke å uttale oss om størrelsen på denne kompensasjonen.

Liljedahl mener at avtalen gir en god oppside for selskapet han leder fordi den skal gi en eksklusiv tilgang til Telecomputings kunder. Han bekrefter videre at de har vært i USA og snakket med Telecomputing der.

- Vi er imidlertid ikke representert i USA og det er i første omgang Norge som er interessant i denne sammenheng, selv om USA selvfølgelig kan ha et potensiale på sikt, fortsetter Liljedahl.

- Det har aldri vært vår strategi å drifte disse løsningene for kundene og det er derfor en fordel for oss at Telecomputing overtar denne delen av virksomheten, avslutter Liljedahl til digitoday.no.

Til toppen